Monday, September 15, 2008

Shari Vari

På lørdagen var det feiring med Dølle Jølle's første 12” singel.Det skal sies at det var ei heidundranes feiring med både muffins og speisa disko!Det ble spilt så mye nistepakker den kvelden der at man måtte jo bare slenge hue over til platesnurrerne å be dem dele litt på lørdagsgodisen!Er en del fine historier fra den kvelden der, men for å gjøre detta litt kort så endte det ihvertfall med at André og jeg fikk vær vår 12" av Tango Terje!Og det setter man jo pris på, spesielt når det er ei fin kosmisk biscuit som detta:

Dølle Jølle - Baleric Incarnation

2 comments:

Barfot said...

Næmmen!! søren sørensen, ække det bilde av han dærre smukkass sønnen til selveste Tor Smaaland på nrk??!! Hissi post lektor! Ettelyser flere bilder av Tor junior. Låta var forresten også ei real niste;)..

Lektor Ollis said...

HAHA!skal montere noen overvåkningskamerar i huset til smukkasen jeg... The Smaalands!begynner tidlig i høst på TV3.Her får du alt fra Hage-Tor i baris, når han drar med seg sønnene sine på båttur kl 4 om natta og leter etter vakre trær rundt om krig på de forskjellige øyene i oslofjorden som han vill ha i hagen sin(sann historie),Teenage livet til Tor junior, når Tor har fått nok av nabo nonnene og den jævla klokka som ringer så tidlig på søndagene osv.....her er det bare å glede seg!