Tuesday, January 27, 2009

Alpha Storm
























Jeg sørfa litt på Juno i går kveld og plukka med meg endel godbiter som etter god anarkistisk tradisjon vil ende opp på bloggen etterhvert som øra har tygd nok på`rem, og tiden og været tillater det. Men siden det er en av de kjipeste dagene i uka, og jeg ikke har noe bedre å gjøre så passer det jo fint å poste en av dem allerede i dag!.. Glem det jeg skrev om globaloppvarming på min forrige post. Alt som skulle til for at jeg fikk varmen i kroppen denne tirsdagen, var en låt fra det jeg antar er en løssluppen russer med bart ved navn Maxim Samos. Nå snakker jeg ikke porno, men gloheit futuristisk spacerock!!


Maxim Samos - Alpha Storm

Maxim Samos - Alpha Storm (An-2 remix)

2 comments:

Lektor Ollis said...

Næ Fy fa-Fo!!Dra meg i testikke'rn ass...Begynner jo snart å brenne her jo!Top Of The Props ass..Spyr jo ut go'posts den ene etter den andre.Pluss et helt lættis fett bilde!Man of the month, hvis ikke year ass Snorz!!

Barfot said...

hahaha satt å venta på responsen din bro!! Det er bare å følge han Maxim karen med argus øyne fra nå av ass! Han skal ikke få gjemt unna så mye som en demo under soveputa før nistepakke "redaksjonen" banker på døra og -,LÅTA eller LIVET!!.. Faen helt hooked ass!.. Kjøpte noe annet gøy fra labelet hans som jeg tenkte jeg skulle strø litt utover denne uka:) Bildet husker jeg ikke hvor jeg har henta fra. Litt Jeff Soto aktig. Men det skal sies at jeg hadde spart bildet til en proper anledning, og det skal sies at det var i kveld ja!;)