Sunday, May 24, 2009

hangover sunday


Disse damene må være trøtte, siden "they have been running on my mind latley".Kom over disse skreppene på den nye Milky Disco 2 skiva og ble betatt av "what did he say" i det sekundet den startet.Det virker så godt og analogt med all den peiskosen/teiplyden at du for en litt nostaligsk følelse og ipoden din plustelig forvandler seg til en gammal walkman.
Vi har jo snakka om før hvor digg det er med høns som lager bra musikk, og selvom om disse damene kanskje ikke akkuart er forside matriale, så har'e ikke en dritt å si, bare tenk deg å ha dette jammet som en vekkerklokke a!

Nite Jewel - Lover
Nite Jewel - What Did He Say

5 comments:

LEOngrønn said...

låtene var nok dessverre så som så!

fett med høns/sauer (gutter er geiter?)/geitedamer/kvinnekatter/maurslukinner/dueinner/kråkinner(bedre kjent som kverrulantinner), elledillinner, krokofantinner, revekvinner og lamadamer som lager musikk.... men freeeeesk det opp a!
Det er sikkert fett å bo i berlin og shit, men aaaaaaah... må litt mer til enn en sliten/lubben friedrichstrasse/syre-hipster som ligger å gnikker seg på en gammel fuskepels, mens det trykker ut, eller leker at det trykker ut re-re-re-re-resirkulerte samples...

Trenger ikke å deppe/grine/syte/sovne til New Order hver jævla kveld lissom...(ikke rettet mot dere)

slett commenten if ya'll feel like it! hehehe
gleder meg til ny post lektor'n!

Anonymous said...

Fet den derre What did he say ass! Likte live versjonen også, men skjønte aldri hva hun som satt på bakken og headbanga sykt drev med. Virket egentlig mest som hun satt å skrudde på et eller annet som lagde bråk.

Lektor Ollis said...

Altså, det er jo ikke ukjent faktum at smaken er som baken, eller at ukjente ting kan skremme oss.Så det er klart at jeg har full forstålelse for at det er lettere å like en pretty-face som klimper på gitaren en to hippifiserte jenter som gikk en annen vei en alle de andre jentene i klassen, å framfører musikken sin med å heller sitte på bakken å trykke på diverse knotter.
jeg har vært på flere konserter der jeg har spurt meg selv om hva er det de egentlig framfører live?Men det er nok et svar vi aldri helt kommer til å vite 100%...
Det som faktisk er litt morsomt med det hele er at de re-re-re-re-resirkulerte samplesene kommer fra hun dama på bakken, fordi jeg vet at hun sitter med en klin lik sampler som din wasa...så når det kommer til det spørsmålet er det vel egentlig du som må svare på det;)

Og at låtene er så som så er jo greit nok, men hvis det er det at de har ligget å deppa til new order som har fått dem til å få den interessen (og nå skal ikke jeg si noe skrå sikkert, men det virker jo som om de damene her skriver,arangerer,spiller og producerer alt selv) så er jeg ALL for it!Vi trenger jo heller fler av dem, en en pen og bortskjemt drittunge som får lyricsa sin av Max Martin, beatsa sine av timbaland, innspilling av emi og video fra Ray Kay!Hvis ikke er det jo bare å slette hele itunes libraryen, kaste alle cdene sine,tenne på vinylene og sette på radion å bare vente til mainstream bølga tar deg!!!

Barfot said...

Den satt den tenker jeg!!:)

Anonymous said...

Word!!! Kødderu! Er det en Roland sp hun driver å skrur på. fett!!