Monday, December 8, 2008

The Archive


The Archive from Sean Dunne on Vimeo.

Tjukkasen og musikkelskeren Paul Mawhinney er innehaver av det som blir ansett som verdens største plate samling! Men pga dårlig helse og liten interesse utenifra om å holde samlinga vedlike, så er fyren nå nødt til å selge unna hele sulamitten. Samlingas estimerte verdi er på 50 millioner dollar. Jeg mener sparer vi 50 øre her og 50 øre der, så blir jo det fort noen millioner!...

5 comments:

Lektor Ollis said...

Herre mann.
Nå er det rett i sjappa å kjøpe flaks lodd,
I ain't sleepin!!Det han sier med High's and low's og at nå om dagen bare compressor de dritten ut av sangene er det bare å si AMEN Brother til!

Herr Tanum said...

legally blind... kan jo lese på kåvverne jo.
faen er legally blind??

Lektor Ollis said...

Hehehe..stussa litt over det selv ass;)Men tror det er at han ser såpass dårlig at han blir liksom erklært blind.?Men jeg er sikker på at han gubben der kan sniffe seg fram til alle platene sine;)

Barfot said...

Det sies at blinde ikke bare får seg kule sunglæsses, men også sansene skal vist bli super hissie! Så han kan nok lukte seg frem til yndlingsplatene sine ja!.. For alt vi vet så har kona marinert vinylene hans inn i div flavours sånn at Rolling Stones skiva f.eks lukter taco. Og sånn sett så klarer han da å navigere seg frem i arikivet. Man kan aldri helt vite med dessa ammerikanærne!.. Dårlig gjort og kødde med de blinde forresten! Men tjukkaser og døve derimot er lov: Sjekk ut døve vitsen til regissør Kevin Smith:
http://www.youtube.com/watch?v=-h08ZGu5Vws&feature=channel_page
clæssic!

Lektor Ollis said...

HAHAHA!!En taco luktende rolling stone vinyl...;);),)