Tuesday, April 28, 2009

lindstrøm & prins thomas


Her har dere to smakebiter å roe ned abstinensene med mens vi venter etter det nye og ettertrakede albumet til lindstrøm & prins thomas. Full spekka med organiske instrumenter og gamle synthesizere blir nok dette den beste medesinen din når svineinfluensaen har bredt seg over hele tellus'en, og du står der igjen som et spørsmålstegn og det endelig går opp for deg hvorfor han karen alltid titta opp og peka mot himmelen (jiggyballz) mens du poserte med trutemunn og sennepsoransjsolariumshud inn i kamera.Fordi "One day, they will come" og den dagen er på trappa di fortere en Grete Waitz løper rundt bilen din, så da er det viktig å ha nistepakka klar med både passord og et rykanes gått soundtrack til ferden!Ps:neste gang skrives dette i det virkelig cyberspace.........LOL

Lindstrøm & Prins Thomas - Tirsdagsjam (Lang Versjon)
Lindstrøm & Prins Thomas - Rothaus (Groove Edit)

2 comments:

Barfot said...

hahaha du har skjønt det Ollis!..
Og folk lurer på hvorfor i alle herrens dager det går ann å bruke så mye tid og spenn på kosmiske soundeffects!? Det de ikke veit er at det er en viktig del av forberedelsen til den store reisen!

Nesten litt morro når alle de svineinfiserte schwina som blir værende på tellus endelig skjønner greia når de ser bildene i ettertid og tenker, "faen han der hadde connections ass!":D.. tok forresten min frihet til å slenge på en sennep etter oransj. Det fikk det lissom til å høres enda litt eklere ut. (For du veit hvor ekle de er!..)

Lektor Ollis said...

HAHAHA!Veit det ass..når dissa schwina ser tilbake skulle de nok ønske de ikke hadde erstatta E.T vhs'en med american pie dvden.haha..skulle nesten lagd en liten film om dette!
og jo..den frihten du tok deg der var bare prikken over i'en ass snorz!De blei plutselig så ekkle at jeg måtte gulpe opp nattmaten og slenge maska ut av vindu for frisk luft!!