Monday, March 16, 2009

Didrik, en artig skrue

Didrik er en artig skrue som bruker fritiden sin på å lage sanger slik at vi lettere skal kunne huske alle de 35 første grunnstoffene i periodesystemet. En ekte hverdagshelt med andre ord;-)

Ellers liker didrik, gøyal som han er å filme seg selv når han gjør fiffige små eksperiment. Av veldig varriende kvalitet(den hoppende mynten, pepperknepet)Didrik har ikke rent få irriterende sider, og med tjukke L`er og en svak lesping er Didrik kvalmende opptatt av å dele kunnskapen sin med deg!!!

Og siden "det grønne under sengen til Mr Jiggy" ikke er så farlig mange skal ha det til blir Didriks cheesy redigerings knep ekstra underholdende.

Og nevnte jeg at Didriks favorittsang er I´m Blue og han har tillogmed lært seg den på keyboard.

5 comments:

Herr Tanum said...

hahahahahahahaha...

Lektor Ollis said...

HAHAHA...det er desvrre trist hvor nerd den gutten der er ass!Til og med pepperbørsa hans er nerd jo...innebygd lommelykt.haha!!

Anonymous said...

Haha ja vet ass!! Han er resultatet av utrolig dårlig smak, over middels intelligens, og allt for mye tid til overs. Typisk at favorittsangen hans er I´m Blue. Så på commentsene hans at han hadde sendt inn den hjemmesnekra videoen til UKM.

Barfot said...

HAhAHa!!.. Hadde vi bare hatt godeste Didrik i klassen på videregående Ollis, så hadde vi jo ikke strøket i naturfag!
Fyren må jo sitte på jævlig mye bra kosmoTorsdag`s materiale så her er det bare å bli kompis!

Anonymous said...

hei alle sammen! når slippes hubba bubba klubb remixen av didrik147's "i'm blue"???? veldig morsomt eksperiment!!!!! dette er et eksperiment som dere også kan gjøre hjemme selv... ;)